1
Има много бели цветя, които можете да закупите, но най-популярните са маргаритките герберите и Ютан Полуо. Тези цветя са невероятно красиви и с тях могат да се направят прекрасни аранжировки. Ако бялото е любимия цвят на ваш близък, можете лесно да го зарадвате с букет от бели цветя. Вижте на кои да заложите

Маргаритки
Маргаритките са нежни и красиви цветя, които всеки един човек познава. Нито една градина не би била достатъчно пълна без тези цветя. Те са изключително подходящи за различни букети, не само за сватба, но и за различни други поводи. Можете да създадете букет изцяло от маргаритки, а може и да ги комбинирате с други цветя. При всички случаи, ще се получи прекрасна аранжировка.

Цвете Ютан Полуо
Векове наред цветето Youtan Poluo се е смятало само за мит. Ботаниците дълго време не са били сигурни дали е цвете или вид мъх. Но през 2010 г. китайска монахиня на име Мяо Уей открива едно от тези малки красиви цветя да расте под пералня. Малкото цвете, което е паразитен плевел, цъфти само веднъж на 3000 години.

В Корея цветето Youtan Poluo се поставя върху статуи на Буда. Местните китайски храмови свещеници вярват, че това цвете е знак за късмет.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика