1
Целта на използването на мокетни стелки в колата ви е да предпазите пода от мръсотия, износване и корозия. Стелките могат да бъдат закупени от различни материали, включително винил, гума или мрежа. Ето някои предимства от използването на автомобилна стелка. Независимо какъв тип кола карате, ще се радвате, че сте инвестирали в тях. Ако търсите по-икономичен вариант, помислете за подови стелки за всякакви атмосферни условия или гумени подови стелки.

Сравнение с гумени стелки

Освен външния си вид, гумените подови стелки са по-издръжливи и по-достъпни от мокетните. Те са проектирани да издържат на по-суров климат. Поради това, те са отличен избор за по-стари автомобили и луксозни превозни средства. Гумените стелки също се предлагат в различни цветове, гарантирайки, че пасват идеално на интериора на вашия автомобил.

Въпреки това, гумените стелки не са толкова естетически приятни, колкото мокетните. Освен това изрязаните по поръчка гумени постелки могат да бъдат доста скъпи. Независимо от това, различните магазини за авточасти и аксесоари могат да ви осигурят изработени по поръчка гумени стелки срещу допълнително заплащане. Въпреки че има различни стилове, повечето гумени стелки са направени от текстурирана черна гума.

Освен че осигуряват защита, гумените стелки се почистват лесно. Можете да използвате градински маркуч, за да почистите постелките и да избегнете необходимостта да ги търкате с химикали. Тези стелки са изключително издръжливи и могат да ви служат много дълго.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика