1
Nokia е една от най-популярните марки в световен мащаб още от времето, когато телефоните тепърва навлизаха на пазара. Емблематичният модел 3310 все още е пословичен със своята здравина и издръжливост, както и с играта на змия, която се самоизяжда. В наши дни телефон Нокиа все още е символ на качество, и в настоящата статия ще ви кажем защо.

Стойност на марката
Корпорацията Nokia доминира пазара на мобилни телефони от 1998 г. насам и въпреки че все още е печеливша днес, компанията страда от спад в стойността на марката през последните няколко години. През 2004 г. Nokia започна да губи пазарен дял от конкуренти, включително Apple и Blackberry. В отговор Nokia предприе различни инициативи. Тези инициативи се фокусираха върху разработването на иновативни продукти и компанията надхвърли брандирането, за да въведе подбрандове. Днес компанията води ожесточена технологична война.

Качество на звука
Редица функции в Nokia Lumia 1020, например, са предназначени да подобрят качеството на звука на телефона. Високоговорителят на слушалката е с добър размер, но липсва бас отговор. Телефоните на Nokia също имат батерия от 2000 mAh. Това устройство е водоустойчиво и животът на батерията зависи от това колко често го използвате. Ето някои от другите функции на този смартфон.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика