1
Независимо дали монтирате винт в метал, дърво или други материали, самонарезните винтове за метал са идеалните крепежни елементи. Те не само не изискват предварителен отвор, но също така са устойчиви на корозия. Прочетете, за да научите как можете да използвате самонарезни винтове за метал за вашите проекти. Тази статия ще ви предостави някои полезни съвети за монтиране на самонарезни винтове.

Самонарезните винтове не се нуждаят от предварителен отвор
Винтовете, които не изискват предварително пробит отвор, се наричат ​​самонарезни винтове. Тези винтове пробиват и изрязват малки тунели, докато се завинтват в повърхност. Поради това те са чудесни за продукти, които изискват редовна поддръжка.

Металните самонарезни винтове са предназначени за използване в проект метал към метал. Те не изискват да пробивате отвор, защото острият им връх автоматично ще се прикрепи към повърхността. Тези самонарезни винтове се предлагат в няколко стила.

Идеални са за по-дебели метали
Самонарезните винтове са идеални за различни материали. Те обикновено се използват за ламарина, но работят добре и в широк спектър от други индустрии, включително авиацията, автомобилостроенето и пластмасите. Тези винтове могат да се справят с различни метални габарити, от 24 до 30 калибър, без да се изисква специализирани инструменти.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика