1
След интимен контакт: Поддържането на добра хигиена след полов акт е препоръчително, тъй като дори при използване на предпазни средства, остатъци от лубриканти, телесни течности или микроскопични частици латекс могат да доведат до раздразнения. Използването на интимен душ е дискретен и деликатен начин да поддържаме интимните зони чисти.

При проблеми на пикочните пътища: Циститът, уретритът и други инфекции често са съпътсвани от парене, сърбеж, секрети с неприятна миризма. Поддържането на допълнителна хигиена и отмиване на патогенните бактерии с интимния душ е лесен, но не маловажен елемент от борбата с инфекциите и намалява вероятността от тяхното повторно появяване.

През лятото или при активно спортуване: Потенето, прилепналото бельо и повишената температура създават дискомфорт и са предпоставка за появата на неприятни миризми. Интимният душ позволява бързо освежаване, независимо дали сме у дома, на работа или на път.

В ситуации, когато нямаме възможност да вземем душ: Пътуване, къмпинг или друг вид ограничения не са пречка да се чувстваме чисти и свежи, ако имаме на разположение компактен портативен интимен душ в багажа си.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика