1
Изборът на перфектната интериорна боя е задача, която изисква знания и умения. Искате да изберете цветове, които да допълват декора и стила на вашия дом. Въпреки че цветът е мощен инструмент за създаване на приятен дизайн, той също има психологическо въздействие както върху вас, така и върху вашите гости. Имайки това предвид, ето няколко съвета за избор на интериорна боя, които трябва да ви помогнат да вземете мъдро решение.

Проучване и измерване
Като цяло, най-добрият начин да изберете правилната боя е да направите малко проучване и да намерите идеалния нюанс. Интернет е чудесно място да започнете. Потърсете уебсайтове, посветени на конкретни марки и видове бои. След като определите вида, от който се нуждаете, можете да вземете проби за тестване.

Една от първите стъпки, които трябва да предприемете, е да измерите площта на стаята си. Това ще ви даде представа колко боя ще ви трябва. След това вземете проба от боя за всяка стая. Използването на мостра ще ви позволи да изпробвате различни нюанси, за да сте сигурни, че ще извлечете максимума от инвестицията си.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика