1
функция за сушене предлага луксозен и функционален дизайн. Бидетата могат да бъдат настроени да се самопочистват, да регулират температурата на водата и да предлагат различни режими на изплакване, докато функцията за сушене осигурява безконтактно и хигиенично изсушаване след употреба.
Тоалетни с вградено нощно осветление: Тези тоалетни включват дискретен източник на светлина в близост до основата на тоалетната чиния, осигурявайки осветеност през нощта. Това е особено полезно за възрастни хора или хора с намалено зрение, като мнозина от моделите предлагат регулируеми нива на яркост и сензорно активиране за допълнителна безопасност и енергийна ефективност.
Пърсонализирани тоалетни: В различни магазини за баня се предлагат още идеи за персонализиране на вашата баня. Отопляеми седалки, интелигентни функции и вградено осветление са само част от възможностите за подобряване на вашата тоалетна.
Луксозната баня е възможност за създаване на пространство, което не само е функционално, но и предлага удобство и елегантност. С правилния избор на луксозни функции и дизайнерски техники, вие можете да преобразите вашата баня в истинско убежище за отпускане и поглезване.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика