1
Основното предназначение на стъклените плъзгащи се врати, които можете да вградите бързо и лесно във вашия интериор, е възможността да ги монтирате във вътрешни помещения. Размеритге, формите и цветовете на тези врати могат да варират, а вие можете да поръчате почти всякакъв тип врата, без значение колко странни са изискванията ви, стига да имате добри финансови възможности.

Обичайно стъклените плъзгащи се врати може да се монтират както на тавана, така и на вътрешната стена, а тежестта им може да бъде до впечатляващите 150 килограма за едно крило. Всъщност може да се взема и врати, които издържат многократно по-високи натоварвания, но те се ползват основно за защита на трезори и имат бронирано покритие.

Като цяло стъклените интериорни врати са красиви и модерни – те са актуалното решение, защото се вписват в дизайна на всеки модерен офис. Можете да ги сложите не само в апартамента или къщата си, но да ги монтирате и в гаража, мазето и всяко друго помещение, което има нужда от нова врата. Не бойте се, това че са от стъкло не значи, че тези врати се чупят лесно. Това не е обикновено стъкло, да не говорим, че въобще не е тънко, а е доста издръжливо.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика