1
Има много статии, публикации в блогове и уебсайтове със съвети за пътуване относно това какво да правим на летището и какво да вземем със себе си по време на пътуването, но те пропускат да предоставят на хората съвети за най-добрите налични начини за достигане до летището.

Това е една от най-важните части на пътуването до летището. Ако закъснеете, полетът ще излети без вас или ще бъдете толкова стресирани. Това, което е трябвало да бъде началото на вашата спокойна почивка, се превръща в кошмар!


Тази статия ще ви предостави няколко най-добри съвета какво да правите, когато пътувате до летището или от него до град София, или от летището до която и да е точка на България.

Налични варианти за пътуване до летището
Ако сте чужденец турист в София и искате да стигнете до столичното летище, изберете много внимателно вариантите за пътуване. Проучете различните налични варианти и преценете дали имате достатъчно познания, за да използвате уверено избрания вариант и да стигнете навреме до дестинацията си. Налични са различни варианти за пътуване като частен транспорт, наета кола, влак, метро, автобус, такси, микробуси или автобус.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика