1
Суровите торти, изработени от непреработени и натурални съставки, предлагат вкусна и здравословна алтернатива на традиционните десерти. Тези торти са естествено веган, тъй като не съдържат животински продукти, но могат да бъдат пригодени и за други специални диети като безглутенова, палео и кето.

Веган сурови торти
Веган суровите торти не съдържат яйца, млечни продукти или мед. Основните съставки включват ядки, семена, фурми, кокосово масло и какао, които са богати на протеини, здравословни мазнини, фибри и микроелементи.

Безглутенови торти
Безглутеновите сурови торти се правят без съставки, съдържащи глутен. Вместо това се използват ядки, семена и кокосово брашно. Добавянето на кокосови стърготини или сушени плодове може да подобри текстурата и вкуса.

Палео сурови торти
Палео суровите торти изключват зърнени храни, бобови растения и рафинирана захар. Основата се прави от ядки, семена и фурми, като се използва мед или кленов сироп за подслаждане. Кокосовото масло или масло от авокадо заместват традиционното масло, а украсата включва пресни плодове и ядки.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика